TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Rreth TEB
Bizneset
Individë
Starcard

Oferta dhe promovime

New

Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard

Kartela më e njohur bankare në Kosovë vjen edhe me një ofertë të re të blerjeve për përdoruesit e saj.


New

“Luje Harleyn” me Starcard në të gjitha pikat e IP Petrol

Përdoruesit e Starcard individuale mund të marrin pjesë në lojën shpërblyese për çmimin e madh motor Harley Davidson.


New

Dega e Korporatës në lokacion të ri

Është zhvendosur Dega e Korporatës e Bankës TEB Sh.A. nga lokacioni i vjetër në lagjen Emshir në atë përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj.


New

Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Merr kredi deri në 30,000 euro pa hipotekë me kushte speciale dhe benefite shtesë.


New

Veç vet!

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL


New

5,000 Gati i ki

Të vjetrën bëje të re për vetëm 74 Euro në muaj.


New

Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking

Me TebMobile të gjitha shërbimet bankare në një vend.


New

TEB Kosova ndër gjashtë shpërblimet e BNP Paribas nga Euromoney

Banka TEB SH.A. me çmimin si “Banka më e mirë në Kosovë” nga Euromoney ka shtuar suksesin ndërkombëtar të bankës mëmë, BNP Paribas.


Lajme dhe publikime

Arkiva →

© TEB ShA