TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Rreth TEB
Bizneset
Individë
Starcard

Oferta dhe promovime

New

ATM Top Up – Mundësi e re nga TEB Sh.A.

Banka TEB Sh.A. ofron mundësinë e re për klientët e saj të quajtur ATM Top–Up, përmes të cilës ju mund të mbushni telefonin tuaj në të gjithë bankomatët (ATM) e bankës TEB në tërë Kosovën.


New

Oferta e fundvitit

3.000 Euro kredi për vetëm 2.99 Euro në ditë.


New

Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard deri në fund të vitit

Kartela më e njohur bankare në Kosovë vjen edhe me një ofertë të re të blerjeve për përdoruesit e saj.


New

TEB Sh.A. Banka e Vitit 2017 nga The Banker

Banka TEB Sh.A. për vitin e tretë me radhë konfirmohet Banka më e mirë në Kosovë nga The Banker, sektor i vlerësimit bankar nga Financial Times.


New

TEB Sh.A. pjesë e Samitit botëror të organizuar nga Global Banking Alliance for Women (GBA)

Në kuadër të angazhimeve për fuqizimin ekonomik të gruas, TEB Sh.A. mori pjesë në Samitin Botëror të organizuar nga Global Banking Alliance for Women (GBA) të mbajtuir në Londër.


New

TEB vjen me risi të pagesave në treg

Prej tani pagesat e faturave elektrike (KESCO) mund të bëhen edhe nëpërmjet dërgimit të vetëm një SMS porosi nga telefonat mobil.


New

Një rrogë në mendje!

Shfrytëzo shërbimin e mbitërheqjes me debit kartelë në të gjithë ATM-ët në Kosovë dhe jashtë vendit.


New

“Luje Harleyn” me Starcard në të gjitha pikat e IP Petrol

Përdoruesit e Starcard individuale mund të marrin pjesë në lojën shpërblyese për çmimin e madh motor Harley Davidson.


New

Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Merr kredi deri në 30,000 euro pa hipotekë me kushte speciale dhe benefite shtesë.


New

Veç vet!

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL


New

5,000 Gati i ki

Të vjetrën bëje të re për vetëm 74 Euro në muaj.


New

Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking

Me TebMobile të gjitha shërbimet bankare në një vend.


Lajme dhe publikime

Arkiva →

© TEB ShA